Multifunktions USB-Opladning Mænd Rygsæk Anti Tyveri 15.6 Tommer Skole Notebook Taske Schweiziske Oxford Vandtæt, Travel bagpack mochila

Ny vare

kr236.64

kr463.99

-49%

Tags:

rygsæk t60, 14 notebook rygsæk, Rygsæk, tyverisikring taske, slank rygsæk mand, rygsæk schweiziske, invicta ur, rygsæk til notebook, l notebook taske, kanon headset

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi kan ikke garantere, at leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi giver garanti for 60 dage.En defekt vare kan udskiftes eller refunderet i løbet af 15 dage.Hvis der er noget problem, når du modtager produktet, bedes du venligst prøve at kontakte os inden du åbner tvist i systemet.Tak!

Feedback:

1、Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2、Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Element Type Rygsække
Regnskabsmæssige System Air Cushion Bælte
style1 Eksterne USB-opladning rygsæk
Mærke ruishisaber
Indretning Indvendig Lomme Slot
Udvendig Solid Taske
Rygsække Type Softback
Lukning Type lynlås
farve Sort/ Grå
Dekoration Knap
Technics Prægning
style2 Fashion Rejse Rygsæk
Håndtag/Rem Type Bløde Håndtag
Køn Unisex
Model-Nummer 1956
Kapacitet 36-55 Liter
Vigtigste Materiale Oxford
Lining Materiale Polyester
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Patchwork
Stil Casual
Regnslag No

Relaterede varer