Hot 12 tommer LCD-Tavle Slet Tegning Tablet Elektroniske Papirløse LCD-håndskriftspladen Børn Skriftligt yrelsen Tegning Toy

Ny vare

kr44.57

kr61.05

-27%

Tags:

asus tablet 8gb ram, batteri til 10 tommer tablet, e ink, kunstneren 12 kabel, android tablet, microsoft offic, chamilia charme, led tatoveringer, xp digital tegneblokken, blackview tab

Funktioner:

1.Lavt strømforbrug : LCD-teknologi, som er indbygget i 3V coin batteri (udskiftelig) aldrig har brug for at oplade, kan arbejde i 3 år, skriver over 50000 gange.

2. R easonable design: Case er lavet af holdbart og ugiftige plast med glat purface, som kan være vask og rens let, nem mantanance.

3. Nem betjening og Bekvemt at bære :en Gang tryk på knappen, det vil rydde op i at skrive klart;tabletten er ultra tynd og nem at bære i en taske, scheduler, taske eller rygsæk.

Beskrivelser:

1. Denne tavle er egnet til design, business-mand, lærer, studerende som en god hjælper, når du gør venligst opmærksom på, at udarbejde eller at gøre det math.Og også du kan forlade et vigtigt budskab om, at det for medlemmerne af din familie.

Specifikationer:

Farve: hvid/ rød /blå/ grøn/sort

Materiale: ABS

Input spænding: 3V

Type: 12 tommer

Pakke Inkluderet:

1 x skriftligt bestyrelsen

1 x at skrive pen

Bemærkninger:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Mærke Lenovo
Materiale ABS
Skærmstørrelse(diagonal) 12"

Relaterede varer