2020 Ny Hund Legetøj Hjerteslag Toy Pet Varme Plys Legetøj Støtte til Uddannelse Toy Hjerte Slå Beroligende Bløde Dukke Sove til Smarte Hunde Katte

Ny vare

kr44.26

kr50.86

-13%

Tags:

træning agility hund, soft toy, pet uddannelse træ -, bolden hund, dog hjerteslag, genfødt, bag bomben, pet-toy, pet plys legetøj, fidjet

Bullet Punkter:

1、Hjerteslag Pet Legetøj: Vores plys-legetøj har en indbygget hjerteslag enhed, der efterligner den virkelige hjerteslag, at hjælpe kæledyr overgangen til et nyt hjem, reducere stress forårsaget af kraftig regn, lyn eller rejse, og at reducere de negative adfærd.

2、Ægte Følelse: Kæledyr bruge varmen i en blød krop og det bankende hjerteslag %EF%BC%82real følelsen%EF%BC%82 at genopbygge intime relationer, reducere pet ' s spænding, separationsangst, og dårlig opførsel.Hjertebanken enhed kan bruges uafbrudt i omkring 300 timer er for lang Tid at ledsage pet til at Sove

3、Indbygget Varme Sten: Pet legetøj, der ikke kræver elektricitet og varme.Vores bamser har indbygget varme sten.Sted den varme sten i køleskab i et par minutter før brug, og læg dem ind i dukken til at holde dit kæledyr varm i det kolde efterår og vinter.

4、Blødt og Behageligt Materiale: Blødt og komfortabelt stof, katte og hunde kan putte og ligge ved siden af det, ligesom det kan føles som at være med mødre.I mangel af en partner, hjertebanken plys legetøj kan ledsage hvalp og kat, hvilket gør, at det ikke Vil føle sig ensomme.

5、Aftagelig Rengøring: Bare tage ud hjerteslag enhed og varme sten, tage stofbetræk at rengøre og holde den ren.

Funktioner:

1. Hjerteslag Pet Legetøj: Vores plys-legetøj har en indbygget hjerteslag enhed, der efterligner den virkelige hjerteslag, at hjælpe kæledyr overgangen til et nyt hjem, reducere stress forårsaget af kraftig regn, lyn eller rejse, og at reducere de negative adfærd.

2. En Følelse af: Kæledyr bruge varmen i en blød krop og det bankende hjerteslag "følelse" for at genopbygge intime relationer, reducere pet ' s spænding, separationsangst, og dårlig opførsel.Hjertebanken enhed kan bruges uafbrudt i omkring 300 timer er for lang Tid at ledsage pet til Sleepﻭ

3. Indbygget Varme Sten: Pet legetøj, der ikke kræver elektricitet og varme.Vores bamser har indbygget varme sten.Sted den varme sten i køleskab i et par minutter før brug, og læg dem ind i dukken til at holde dit kæledyr varm i det kolde efterår og vinter.

4. Blødt og Behageligt Materiale: Blødt og komfortabelt stof, katte og hunde kan putte og ligge ved siden af det, ligesom det kan føles som at være med mødre.I mangel af en partner, hjertebanken plys legetøj kan ledsage hvalp og kat, hvilket gør, at det ikke Vil føle sig ensomme.

5. Aftagelig Rengøring: Bare tage ud hjerteslag enhed og varme sten, tage stofbetræk at rengøre og holde den ren.

6. Hjælper kæledyr overgang til deres nye hjem og reducerer stress forårsaget af tordenvejr.

7. Real-føler, puls, hjerterytme og varme pakke rolig ved at anvende naturlige instinkter.

Specifikationer:

Style: bjørn style-hjerteslag, bjørn style-hjertebanken og varme

Størrelse: 20*35*18cm/7.87*13.78*7.09 tommer

Materiale: høj kvalitet plys, PP bomuld, der er bygget i hjerterytme og varme sten

Funktioner: comfort/akkompagnement/lindring af pet stress og angst/varm at holde på om vinteren, osv.

Velegnet til: katte og hunde og andre kæledyr.

Batteri: 2*AAA (ikke inkluderet)

Sådan bruger: sted den varme sten i en mikrobølgeovn og varme det i ca 6 minutter, sætte det i toy krop, og varm det op for kammeratskab.

Packing Liste:

Plys Legetøj*1

Hjertebanken*1

Varme Pose*1

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Materiale Andre
Drop Shopping Støtte
Sæt Type No
Legetøj Type Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer