Ebike-USB-Kabel til Programmering bafang BBS02 BBS03 BBSHD Midten af Drev, Motor EBike-Kabel til 8fun Tilbehør

Ny vare

kr76.68

kr111.11

-31%

Tags:

bafang bbs02 program, bafang kontrol, bafang motor, tsdz2, bbs03, bafang gear skift sensor, bicycl, cykelstyr stigning, bbshd, cykel electr

Ebike-USB-Kabel til Programmering Bafang BBS01 BBS02 BBS03 BBSHD Midten af Kørsel

Denne USB-programmering kabel giver mulighed for tilslutning af en PC og Bafang BBS01 BBS02 BBSHD midten af drev, motor electric bike kit for at ændre de grundlæggende bruger niveau controller parametre, er denne ikke giver mulighed for ændring af firmware og det er sikkert for dig at udføre.De ændringer der er foretaget baseret på kundernes anmodninger om at forbedre den følgende klager: gøre gashåndtaget fungere som en drossel, bør i stedet for som en on/off switch, reducere strømforbrug fra 25 ampere til 18 ampere, uden at det påvirker ydeevnen til at øge batteriets og levetid på motoren, aktivere fuld gas i PAS niveauer 1-9, gas over ride på max hastighedsgrænsen (max hastighed kun gælder for PAS).Kompatibel med BBS01, BBS02 og BBSHD motorer.

Bemærk:

Sørg for, at dette passer ved at indtaste dit modelnummer.

Pakke inkluderet:

1*USB-kabel-Programmering 1*Programmering af software (Hent selv)

Flere billeder:

Service-Politik

Garanti Sigt: 1. Returnering bliver accepteret, hvis det er problem med kvaliteten, eller forkert vare sendt, betaler vi forsendelses omkostninger.Hvis det ikke er problem med kvaliteten, er kunden ansvarlig for alle omkostninger inklusiv forsendelse gebyr.Vend venligst tilbage inden for 7 dage efter modtagelse, hvis vores cykel lys har problemet. 2. Obs: Vær venlig at holde de elementer i de oprindelige betingelser, og tage billeder af den defekte punkt, så kontakt os, før du sender den tilbage.Shipping Metoder: 1. Forsendelse inden for 1-5 arbejdsdage. 2. Det tager normalt omkring 14-29 dage (ved Registreret Luftpost), 5-7 arbejdsdage (ved Express Shipping), til de fleste lande, og kan være længere på grund af strenge toldkontrol 3. Ifølge vores erfaringer, told kan blive opkrævet på din side, bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer osv.der kan opstå under passerer gennem toldkontrol i modtagerlandet Feedback: 1. Din tilfredshed er det mest værdifulde ting vi arbejder på, hvis noget uventet sker, er vi altid klar til at servicere dig og løse det med de fleste fornuftige løsninger. 2. Du er også velkommen til at kontakte os når som helst, alle mails vil blive besvaret indenfor 24 timer, så vil vi gøre vores bedste for at bringe dig en glad shopping oplevelse.

Mærke Onature
STANDARD USB 2.0
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bruger Oprette forbindelse til 1T4 (display) kabel
Type Andre
Velegnet til Bafang BBS01 BBS02 BBS03 BBSHD Midten af Kørsel
Stik 5 pin
Brug USB-Kabel-Programmering
Navn bafang usb-kabel-program

Relaterede varer