2020 Nyeste Stol, Pude Behagelig Blød Åndbar Bænke Pude Til Indretning Udendørs Haven Bænke Hvilestole 100*100CM

Ny vare

kr44.87

kr66.97

-33%

Tags:

hængekøje hjem, stol offentlig have, hængekøjen hænge, replax hængekøje stol swing, offentlig sædehynde stole, udendørs møbler, udstyr, billige haven gynge stol, pegless, grænsen haven, stol fisk

2020 Ny Stol, Pude Behagelig Blød Åndbar Bænke Pude Til Indretning Udendørs Haven Bænke Hvilestole 100*100CM

Bullet Punkter:

1、Behagelig i Brug: bænke pude er af høj kvalitet, så du straks kan vende enhver træbænk i et komfortabelt opholdsområde, og det kan gøre din have bænke dit foretrukne sted.

2、Ultraviolet Modstand Styrke: bænke, hynder kan forhindre falmning af sollys.Og puden har premium-farver og stilfulde sting, og puder er meget iøjnefaldende på din terrasse eller have.

3、Blød Pude: bænke pude kan bruges til bænke og gyngesæder.10 cm/3.94 i(om) tyk pude sikrer ideel sæde komfort.Og jeg er velegnet til de fleste bænke og hængekøjer.

4、Fremragende Stof: puden har den fremragende stof kvalitet og høj kvalitet fyldstoffer, der er lavet af polyurethan skum.

5、Bred Anvendelse: bænke pude kan bruges som en siddepude, bænk pude, pudebetræk eller havebænk pude.

Specifikationer(om):

Navn: Pude til Bænke

Stof: 100% polyester fiber (børstet struktur)

Fyld: 100% polyester fiber

Størrelse: 100 * 100 * 8cm/39.37*39.37 i ± 2cm

150 * 100 * 8cm/59.06*39.37*3.15 i ± 2cm

Om det kan vaskes og vaskes (ikke aftageligt og vaskbart)

Fyld: fortykkelse perle bomuld

Proces: polering proces

Bruger: hvilestol pude, karnap pude, sofa pude, have stol, pude, hængende stol swing pude

Packing Liste:

Pude * 1

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Pro-arbejdstoj.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Pro-arbejdstoj.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Type Hængekøje
Model-Nummer -
Aldersgruppe Børn
Størrelse None

Relaterede varer