Ægte Python Læder taske til Samsung galaxy Note 10 20 9 S20 Ultra FE A50 A70 A71 a51 A41 S7 S8 S9 S10 Plus Slangeskind dække

Ny vare

kr150.62

kr190.67

-22%

Tags:

samaung s20 fe-sagen, en 50 glas, s10e tynd, tegnefilm tilfælde galaxy note 9, taske til samsung a71 indehaver, galaxy samsung s20, samsung galaxi a20e sag, a70, kofanger samsung s9plus, sagen samsung galaxy s20 fe

Beskrivelse

1. Bagsiden Materiale: 100% Ægte Python Læder. 2. Indvendig Materiale: PC . 3. Funktion: Stor beskyttelse mod snavs, ridser og skader. 4.100% Håndlavede Proces, 100% helt nye og af god kvalitet. 5. En fantastisk gave til din kæreste eller dig selv.Kære venner, vores produkter er naturlige slangeskind, fordi farven af hver slange er forskellige, så farven for hvert produkt være lidt anderledes, og vores produkter har naturlig slange skalaer, kan de blive vist som videoer, tak.Vær venlig ikke at Bekymre dig Om at Billedet Ikke Viser Kameraet, Når Du Modtager et Produkt, er Det Perfekt Kombination Med Kameraets Hul Placering Nøjagtighed.

Virksomhed

Dongguan Huangjun Læder Co., Ltd.grundlagt i 2008,har specialiseret sig i produktion og forarbejdning af mobiltelefoner læder tilfælde.Vi har vores egen fabrik i Dongguan city,og gøre mange OEM-ordrer, som pr kundernes anmodning.Vores produkter, der har solgt rigtig godt, og har også fået godt ry hjemme og i udlandet for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser.Produkt af høj kvalitet og kundens tilfredshed er hvad vi altid forfølge.

Farve

Som for farve, farvelægning af produkter på de billeder, der er fuldt ud i overensstemmelse med de oprindelige.Men på grund af den peculiarties af fotografering (flash af kameraet belysning, indstilling af medhør), farver på de billeder og den reelle farve produkter, der er lidt anderledes, Det kan ikke undgås.

Forsendelse

1. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.).

2. Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller shipping gebyrer.Disse afgifter er på købere ansvar.Skal du tjekke med dit lands skikke kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

3. Vi sender normalt via China Post, luftpost, Pro-arbejdstoj.dk Standard Shipping,ePacket,Pro-arbejdstoj.dk Premium Forsendelse Pro-arbejdstoj.dk,EMS, DHL og andre shipping metode .Vi ikke skib på lørdag eller søndag, samt den traditionelle Kinesiske helligdage.

Betaling

1. Pro-arbejdstoj.dk acceptere Spærrede/Kredit-Kort/Penge Booker/Western Union.

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage.Og hvis du har problemer på at gøre betaling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Garanti

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at tilbyde ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage,men du bør byrde shipping gebyr for at sende tilbage.

2. For returnerede varer, de skal være i deres oprindelige betingelser for at være berettiget til en refusion eller ombytning.Køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

3. Du bedes kontakte os, før din returnering af varer.Så vi kan give dig den rigtige adresse.

Feedback

1. Vi stræber efter at tjene en 5-stjernet rating fra hvert køb.Når du modtager dine varer, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback, hvis din tilfredse med posten.

2.Hvis der var noget utilfredsstillende, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og sikre din tilfredshed.

FAQ

Q: Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q: Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret packing detalje på beskrivelsen af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Model 3 Sager Til samsung s10 plus tilbage dækker tilfældet for samsung s9
mennesker Universal, Passer til Kvinder Pige, Mænd, Børn, Gamle
Funktioner 100% Håndlavet Proces
Materiale 100% Ægte Python Læder
tilstand 100% Oprindelige LANGSIDI Mærke Telefonen Tilfælde
Design Almindelig
Model 7 taske til samsung a71 2020 , taske til samsung a51 2020
Model 1 taske til samsung s8 sager til samsung galaxy s7
Model 2 Sager Til Samsung S8 Plus Sager Til Samsung S7 Kant
Model 5 taske til samsung a50 , taske til samsung a30
Model 10 taske til samsung note 10 note 10 pro
Pakke LANGSIDI Enkelte pakbokstætning
Model 6 taske til samsung a70 , taske til samsung a7 2018
Type Mobiltelefon Tilfælde & Tilbehør
Mærke LANGSIDI
Model 4 taske til samsung s10 , taske til samsung a50
Kompatibel Samsung Model Galaxy A51 5G UW
Tid nye ankomst
Kompatible Mærker Samsung
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model 9 taske til samsung note 9 case for samsung note 8
Model 8 taske til samsung s10 e , taske til samsung s9 plus
Drop Shipping / Mix Farve Støtte
oprindelsessted Dongguan, Kina (Hovedlandet)

Relaterede varer