JSI Fashion Kvinder Pumper Jordbær Metal Dekoration Spids Tå Midten Tynd Høj Hæl Sko Damer Læder Slingback Pumper JO419

Ny vare

kr245.25

kr500.44

-51%

Tags:

gktinoo sko planos, fraise, diy stilethæle, loui vuitton, jordbær sko, kvinder grå slingback, søde sko slingbacks, hæl kvinder, dame kontor pumper, sko slingback

ABOAT PAKNING

Vi Kan Levere Varer Uden Logo, Hvis Du Har Brug For.

OM EFTER-SALG SERVICE

Hvis Hæl Og Sål, Der Er Fritliggende, Eller Hælen Er I Stykker, Eller Hælen Er Degummed Med Ydersål, At Vi Alle Kan Blive Garanteret For Dig!!!

1.Bemærk venligst, at størrelsen fejl vil være 1-3mm på grund af håndlavet.hvis din fod er smal og tynd,skal du vælge en mindre størrelse end sædvanlige størrelse;hvis dine fødder er tyk og bred,skal du vælge en større størrelse end normalt. 2.Vores størrelse er standard størrelse,du vælger din normale størrelse.hvis du har problemer med størrelsen,bytter kontakt mig Venligst inden du afgiver en ordre.

Jordbær metal dekoration gør skoene meget sød og delikat.

Indersiden af denne sko er lavet af fåreskind, som er glat og blød.

Den mærkelige hæl er meget unikt og karakteristisk.

Meddelelse 1.I processen med at gøre vores sko er selvklæbende, vil Der være en lille smule lim på sko,vil Vi forsøge vores bedste for at undgå,men det kan ikke 100% undgå,skal Du være opmærksom. 2.En lille smule tråd på skoene er normalt fænomen,især for de støvler.Det vil ikke påvirke kvaliteten .Hvis du kan huske, at meget,skal du dobbeltklikke tænke før du gøre for. 3.Vi vil kontrollere størrelsen omhyggeligt til dig efter din ordre.Men med den størrelse, der er baseret på forskellige fods form,bredde og længde.Det er meget svært for os at garantere, at størrelsen vil 100% fit.Du er nødt til at tage den risiko,Tak.Kære Kunde, Til sko,det er meget svært at garantere kvaliteten af billige sko.Jeg mener derfor, at alle vil købe et par af høj kvalitet sko til den rigtige pris, som ikke kun tilføjer glans til din mode, men bærer også længere og er ikke så nem at skade.JSI kan opfylde dine behov meget godt.Alle sammen i vores shop har været forpligtet til at oprette høj kvalitet kvinders sko, har et bredt udvalg af sko, forskellige karakteristika.Om materiale af sko eller holdbarhed af sko, der er en god garanti.Jeg tror, at der vil være et par sko for at tilfredsstille dig.Kom og købe dem hurtigt.JSI vil ikke lade dig ned.

JSI Fashion Kvinder Pumper Afslappet Part Jordbær Metal Dekoration Spids Tå Med Hæl Nye Sko Søde Patent Læder Pumper JO419 sandaler, sko Kvinder sandaler sheos Kvinders sandaler

Stil Sandaler Sko
Model-Nummer JO419
Indersål Materiale Fåreskind
is_handmade Ja
Element Type Pumper
Med Platforme No
Pumpe Type Slingbacks
style3" Kvinders Sandaler
style2 Kvinder sandaler sheos
Hæl Højde Med (3-5cm)
Mode Element Metal Dekoration
Lejlighed Party
Øvre Materiale Patent Læder
Lukning Type Slip-On
Foring-Ægte Læder Type Svinelæder
Lining Materiale Ægte Læder
Sæson Forår/Efterår
Hæl Type Mærkelig Stil
Køn KVINDER
Ydersål Materiale Ko Muskel
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Tå Form Spids Tå
Mærke jsi

Relaterede varer