33cm Balance Pude Yoga Massage Mat Balance Pad Polstring Fortykket eksplosionssikker Ankel Rehabilitering Måtten Med pumpe

Ny vare

kr63.01

kr101.65

-39%

Tags:

taske joga, yogamat taske, massage yoga måtten, Pude, stor yogamåtte, balance de, møbler polstring, akupunktur massage sæt, bænk fitness, stor balance pad

Funktioner:

*1. Den balance måtten står op.Stå på en balance pad eller pude på den ene fod for at holde kroppen stabil.Du kan også lukke dine øjne til at gøre stimulering af proprioceptive nerver mere intens, som vil bringe flere udfordringer til core-stabilitet.

*2. Squat på det ene ben.Stående på et ben, bøj dine hofter nedad og ikke strækker dine knæ ud af dine tæer til at sikre, at dine fødder er på dine fødder.At tilføje at det er vanskeligt, er, at du kan stå på en balance pad eller pude til at fuldføre en squat.

*3. Balance pad balance.Sidde på en balance pad eller mat og balance med et haleben.Hold hænderne på bagsiden af din krop, stramme muskler i talje og mave, langsomt hæve det ene ben, så løft det andet ben, og derefter forlade dine hænder.Holde din ryg lige.opretholde balancen.

*4. Øvelse med dine fødder på en balance bold.Placer dine ben sammen på en balance bold, hold jorden med begge hænder, og armene på en 90-graders vinkel til kroppen; rygsøjlen opretholder sin normale position, parallelt til jorden; kontrol af kroppen uden at ændre vinkel, opretholde en ensartet pust, uden at blive kvalt.For yderligere at øge sværhedsgraden af drift, en-hånds støtte, der kan bruges.

Specifikation:

Diameter: 33 cm

Vægt: 900 gram

Materiale: Høj kvalitet eksplosionssikker PVC

Farven som vist

Tilbehør: Inflator

Produkt Liste:

1 * yoga balance pude, 1 * pumpe

Bemærk:

1. Alle billeder er professionelt kalibreret, men på grund af det omgivende lys og forskellige display-indstillingerne på enheden, de billeder og elementer, som du kan se har nogle afvigelser, tilgiv mig.

2. De data, der er manuelt målt, at der kan være visse afvigelser, men det påvirker ikke brugen.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Gældende Fitness-Udstyr Andre
Model-Nummer YL192469

Relaterede varer