2020 Nyeste Mode I Høj Kvalitet Gommen Bære Mans Passer Til Bryllup Skræddersyet Sjal Revers Tre Stykker(Jakke+Vest+Bukser)

Ny vare

kr628.83

Tags:

stilfulde elementer mænd, gommen bære fyre, kompression tøj til mænd sports gym passer til, bourgogne passer til gommen, half life mærkat, mænd, der passer til wed, mænd sweater, groom dress, mænd passer wed, mandlige sweater

Velkommen Til Vores Butik

Party Passer Bryllup Jakkesæt Jakkesæt Afslappet Jakkesæt

Vær Glade Shopping!

Noter

1. Vi er fabrik, leverandør, og vi er online i 24 timer.Så hvis du har nogen spørgsmål om stil, størrelse, farve, forsendelse osv, bedes du fri til at lade os vide, og vi vil svare dig på første gang.

2. Vores dragter vil blive lavet som over 95% ens som billede.Så der kan være en lille farve forskel mellem billedet og det færdige kulør (dette er ikke en fejl), fordi forskellige skærme vil have en lidt anderledes vis på samme farve .

3. Om at tie&lommetørklæde farve, farven er tilfældig, måske er forskellige fra style foto.Hvis du har en farve krav, så kontakt os for at gøre opmærksom på.Tak for din forståelse.

STØRRELSE CHART

Om Standard Størrelse Chart: vælg den rigtige størrelse i forhold til din egen sag, hvilket er meget vigtigt for os at gøre den passer til dig.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.

HVORDAN MAN MÅLER

Hvis ovennævnte standard størrelse ikke passer til dig, så fortvivl ikke, vi kan skræddersyet til dig, og prisen er den samme, velkommen til at vælge og købe.

Hvis du ønsker tilpasset, skal du måle din krop som den følgende måling foto, og vise dem til os.

FARVEKORT

Fortæl os din farve når du bestiller:

Mærke Caterinasara
Bukser Lukning Type Lynlås
Lukning Type Single Breasted
Tøj Længde Almindelig
Materiale Uld
Stof Type Twill
Element Type passer til
Model-Nummer passer til gommen
Foran Stil Hjemme
Brug Gommen Bære
De Faktiske Billeder Ja

Relaterede varer