1 stk Ingefær Rivejern Af Mp-Porcelæn Keramiske Baby Mad Grinder Plade Rivejern Plade til Løg, Frugt, Ingefær, Hvidløg

Ny vare

kr63.25

kr103.73

-40%

Tags:

el-multifunktions frugt og grøntsager peeler, hvidløg, ingefær grinder, blue and white plate, ceramic ginger grater, hvidløg rivejern, baby food processor, baby mad grinder, dri-mad, rivejern ingefær keramisk, joylive keramisk fad

1 stk Ingefær Rivejern Af Mp-Porcelæn Keramiske Baby Mad Grinder Plade Rivejern Plade til Grøntsager, Løg, Frugt, Ingefær, Hvidløg

Beskrivelse

Er du bekymret for, at dit barn ikke kan spise store stykker, men nærende grøntsager og frugter?Vores produkt kan blive en god hjælper for dig.Det er en Fødevare Mølle Rivejern Plade, lavet af hårdt-paste porcelæn -, chip-og smudsafvisende.Bly-fri og ikke-toksin, sundt at bruge.

Med skarpe tænder design, kan det hjælpe dig med hurtigt at makulere ingefær og frugt.Hævet tænder ekstrakt af ingefær papirmasse samtidig efterlader fibre.Det er ikke kun en stor skål til at gøre frugt, gulerod eller tomatpuré til din baby i minutter, men også et godt køkken plade til at riv ingefær, hvidløg, løg og krydderier.

Funktioner

- Farve: Hvid.

- Materiale: Porcelæn.

- Størrelse: Ca. 16.5x16x2.5cm.

- Lavet af hårdt-paste porcelæn -, chip-og smudsafvisende.Bly-fri og ikke-toksin, sundt at bruge.

- Porcelæn er plet-fri, let at rengøre.Ingen levningerne, og saften kan holde sig til fadet.Varme-resistent, opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikker.

- Skarpe tænder hjælpe dig med hurtigt at makulere ingefær og frugt.Hævet tænder ekstrakt af ingefær papirmasse samtidig efterlader fibre.To holdere på side hjælpe med at hælde juice ud og hænge op rivejern nemt.

- Ikke-ætsende skål indsamler riste og smagfuld juice, uden at ændre smagen.Stor størrelse for at indsamle meget juice.

- Det er et godt køkken plade til at riv ingefær, hvidløg, løg og krydderier; også en stor skål til at gøre frugt, gulerod eller tomatpuré til din baby på få minutter.

1 x Porcelæn Rivejern Plade

Funktion Øko-Venligt
Model-Nummer Køkken værktøjer
Materiale Metal
Mills Type Mad Møller
Metal Type Rustfrit Stål
Certificering CIQ

Relaterede varer