15mm Lineær Guide 2stk BLH 15 -L 500mm Lineær jernbane +4stk BLH15N Pladsen Lineær Transport Blokere for CNC router i Stedet for HGH15CA

Ny vare

kr407.77

Tags:

sbr12uu, aluminium flad tallerken, mgn12 350, lineær føring transport, l jernbane, jernbane-trolley, Al Plade, 500mm jernbane, hgr15, 12mm Lineær Guide MGN12

TIPS: For international levering,der kan få godtgjort afgifter i dit land,vi er villige til at erklære produkter og værdi i overensstemmelse med din anmodning,og ifølge den internationalt standardiserede regler, lokale told gebyrer, der skal betales af køber.

Tilstand: Brand New

Model: BLH15 Lineær guide

===================

Totalt Antal:

2stk BLH15-L500mm Lineær Jernbane

4stk BLH15N Smalle Transport

==================

Vi kan skære skinnen i enhver længde efter dit behov.

Vær opmærksom på, at det er økonomisk type Lineær guide,ikke i høj performance som HIWIN brand,og prisen er mere gunstige også.

Hvis du har et højt anmodning,bedes du bestille original HIWIN lineær guide,link

*VI PRODUCERER LINEÆRE AKSEL,BALLSCREW,TBR/SBR LINEÆR JERNBANE STØTTE.TBRUU/SBRUU LINEÆR STØTTE,SHF/SH/SK STØTTE,BK/BF/EK/EF/FK/FR BALLSCREW ENDE SUPPORT I FULD STØRRELSE.

*Kombineret/samlet ordre er anbefalet.Jo mere du køber, jo lavere omkostninger vil være.

*DU KAN SENDE DE PRODUKTER, FOR DU HAR BRUG FOR,OG VI VIL KONTROLLERE DET SAMLEDE FRAGT FOR DIG.

PLS FORETAGE BETALINGEN INDEN FOR 3 ARBEJDSDAGE, EFTER AT STED DEN RÆKKEFØLGE,ELLERS KAN VI IKKE HOLDE FOR, HVIS NOGLE AF DE ANDRE DJÆVLE HAR BRUG FOR DE SAMME PRODUKTER, OG VORES LAGER ER BEGRÆNSET.

*De fleste produkter er på lager,og kan være dlivery inden for 5 dage.

*Den luft, shipping cost er meget forskellige i de forskellige lande/områder, Gratis forsendelse ved China Post/Hongkong Indlæg.generelt har brug for om 22-35days til de fleste land.

*Gratis forsendelse,hvis du har brug for dem i hast, og foretrækker levering af EMS,pls kontakte os.

Vi er en professionel producent for lineær jernbane,lineær aksel,lineær støtte,lineær enhed,tid og ende support.

For bulk orden,pls kontakte os for yderligere oplysninger.

Hvis du har brug for andre lineære bevægelse produkter, som ikke er opført på butikken eller har spørgsmål,pls sende besked til mig, og vi vil svare inden for 24 timer.

*Vi håber at have et behageligt samarbejde med hver ven.og vi vil gøre vores bedste for at arrangere din ordre, så bedre, som vi kan. *Selv om Vi,BST AUTOMATISERING kan ikke løfte alle de produkter, kan ankomst-alle i 100% betingelser, fordi der er mange muligheder under transaktionen,men jeg lover, at vi vil gøre vores bedste for at løse problemet på den mest fornuftige måde. *Vi håber inderligt, hver ven kan have en glad køber fra os,og håber inderligt, du kan give BST AUTOMATION 5 stjerner feedback. *Hvis der er nogle problemer, når du har modtaget pakken,bedes du kontakte os først,negativ feedback kan ikke løse alle problemer,og vi håber at have et godt kommunikation med hver ven, og kan få 5 stjerner feedback til alle for.

Guide Længde 500mm
Guide Bredde eller Diameter 15
Model-Nummer BLH15N
Mærke BSTMOTION

Relaterede varer