Grøn Marmor Kontakt Papir PVC selvklæbende Tapet Køkken bordplade Skab Møbler er renoveret Tyk Vinyl DIY-Mærkat

Ny vare

kr54.34

kr67.89

-20%

Tags:

billige klistermærker døren, grøn tapet., Bordplade mærkat, kontakt papir mærkat, wallpap, håndvask vask, køkken vinyl, tapeter home decor land, peoni tapet roll, sag grøn marmor

Vi tilbyder høj kvalitet kontakte papir / tapet, der kan hjælpe dig til at opdatere dit hjem og møbler.

Denne dekorative selvklæbende folie omdanner flade overflader, og er sikkert at anvende til vægge,køkken skabe, møbler, hylder og mere at skabe et unikt, personligt look.

Marmor Selvklæbende Tapet

Materiale: Opgradering Vinyl/PVC-film MULTI-PURPOSE: Dækker køkkenbordet, møbler, bærbare, kommodeskuffe, håndværk, seng, bord, reol, dør og væg.Størrelse: Længde 1m/3m/5m/10m.Bredde 20cm/40cm/55cm/60cm.Funktion: Miljøvenlig,Vandtæt,Mouldproof,prægning delikat,høj kvalitet og tekstur.Flyttes,er Let at installere og anvende, er Vandtætte og olie resistente og nem at rengøre

Selvklæbende - bare skræl og stick!

1.Skrælle, at den klæbende bagside af papir og holde sig til en tør, flad overflade. 2.Der er et gitter på bagsiden, som gør at måle og skære det meget let.

Vandtætte og olie resistente og nem at rengøre

Bemærkninger:

1.Hvis du køber to elementer, eller mere, vil vi pakke alle elementer sammen. 2. Farve toner kan variere på grund af belysning i rummet, billeder på væggen, men kun til referenceformål. 3. Bemærk købe nok ruller på en gang at sikre, at de kommer fra samme parti for at undgå farveforskel. 4.Baggrund du vil modtage, kan have nogle rynker på det, eller begge ender, men det gør ikke effekten på udkig efter limning på væggen.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Omdefinere Din Plads:

Hurtig løsning til at friskes op overflader, udtrykke din individuelle design ideer hurtigt.Det er tid til at begynde at renovere, især nu, vores selvklæbende tapet er klar til at støtte dine ideer.Tøv ikke med at købe.

Instruktion Til Brug:

1. Det kan placeres på en glat, ren og tør overflade som hylde, pap, træ kabinet,skuffe,vægge,vindue,glas osv.Det er bedst anvendes ved stuetemperatur. 2. Sand ned ru overflader inden stikning.Clean store flader med mild sæbe og vand. 3. Måle overflade at dække.Skær filmen i rette størrelse, så der er ca 5cm ekstra overlap på alle kanter er beter. 4. Peel off opbakning papir jævnt med den ene hånd, samtidig med at udglatte film til overfladen.Med din anden hånd, fra midten til kanterne.Dette er det bedre at bruge en blød klud. 5. Folder og luftbobler, som kan fjernes ved at påføre et let pres fra midten til kanterne.Pierce stædig bobler med en nål og klemme luften ud.

Rød

Mørke blå

Brosten

Vi lægger stor vægt på, at køber er shopping oplevelse!Vi ønsker, at du har et vidunderligt liv, og nyd din shopping.

Hvis du møder nogle problemer eller har nogle forslag, bedes du kontakte os.Vi vil besvare dine beskeder i mindre end 12 timer.Vi vil gøre vores bedste for at løse dine problemer.

Overflade Behandling Lys Refleksion
mønster marmor
Vinyltapet Type Papiret Tilbage Vinyl Tapeter
Oprindelse KN(Oprindelse)
Installation metode Selvklæbende
Materiale Høj Kvalitets Vinyl
Bruger Ældste' Værelse
farve grøn marmor korn
Anvendelse Backsplash, Bordplade, Skabe, Bord, Skuffe,
Specielle Funktioner Vandtæt, Aftagelig, selvklæbende
Brug Husstand
Stil Moderne
Funktion Anti-statisk
Certificering INGEN
Tillægsgebyr Enhed Usd/Rulle
Type Vinyl Tapeter

Relaterede varer